8 jul 2008

Bezochte vakantielanden

Bijna vertrek ik weer naar het buitenland voor een welverdiende vakantie. Via de website Travbuddy kun je aangeven welke landen je al bezocht hebt en welke niet. De website genereert dan zelf een aanschouwelijke kaart. Ik ontdekte ik dat ik ongeveer 11 % van alle landen in de wereld inmiddels bezocht heb. Zie hieronder mijn map. En nog een handigheidje voor bij het inpakken van je koffers: online meeneemlijstje. Nog twee dagen Nederland...6 opmerkingen:

Anoniem zei

welverdiende vakantie gewenst en bedankt voor de tip, mijn plaatje zal wel leeg zijn echter. Lijstjes tip aan mij organisator doorgegeven..hij is lijstjesmens ik ben van de chaos

ik ga zei

Hee Moniek,
Een heel fijne vakantie toegewenst!
Heb niet het gevoel dat 11% van de wereldkaart gekleurd is. Houd je van kleine landen?
Hoe dan ook, geniet ervan en tot het volgende schooljaar!

ik ga zei

Nou ja, 16% zegt ie bj mij, maar dat gevoel heb ik helemaal niet:
http://www.travbuddy.com/widget_map_display.php?id=3250529
Kortom, het is raar verdeeld in de wereld...

Anoniem zei

Prettige vakantie!

Moniek Verhaaren zei

Dank voor de fijne vakantiewensen, hetzelfde voor jullie natuurlijk!
@Willem: ik ben meer van de woorden en de letters dan van de cijfers en getallen, maar dit meen ik nog wel te begrijpen. Die 11 % is niet het percentage aardoppervlak, maar het percentage landen, vandaar dat niet 11 % van de wereldkaart gekleurd is. Of ligt het toch aan mijn voorkeur voor kleine landen?

Anoniem zei

wat een leuke site. ik kwam op 20%, en zag dat ik nog zo weinig heb gezien van afrika en zuid-amerika. dus nieuwe reisplannen maken !