5 dec 2009

Stoeptafereeltje

Dit tafereeltje trof ik vandaag (5 december) aan, zomaar aan de rand
van een stoep. Fotootje geschoten met I-Phone en nu een kleine test
of ik dat zo direct op mijn blog kan plaatsen. Als het gelukt is zie
je hieronder dat tafereeltje...

4 opmerkingen:

joep zei

Ongelooflijk toch, vanaf je i-phone ! Heel normaal anno bijna 2010, maar ik weet nog de tijd dat MOSREDNA een heel geavanceerde camera had: een digitale en die kon de foto direct opslaan op een 3.5 inch schijfje. Daar paste maar liefst zeven foto's op. Echt geweldig, hoefde je nooit meer een filmpje te kopen. Die schoenwortels voor het paard van Sinterklaas blijven bestaan, als we tenminste 2012 overleven.

Moniek Verhaaren zei

@Joep: ik herinner me nog een mechanische typmachine waarboven een 'journalist in opleiding' in slaap viel. 's Ochtends werd hij wakker met de letters 'Q W E R T Y' in spiegelbeeld op zijn voorhoofd gegrift. Heette die niet 'Joep'? Of vertel ik het nu te 'beeldend'?

Anoniem zei

8883y78373987387, ik vergelijk die communicatiemiddelen allemaal, net gechat, nu een reactie op een reactie op een reactie van een blog, gemist; live ontmoeting op een feest. ben dan toch geneigd die laatste soort elkaar WEL ontmoeten, op een feest of wat ook, toch wel te verkiezen boven al die moderne dingen. BIbberstem, opa, van wim sonneveld; tegenwoordig moet het allemaal digitaal en netwerk zijn, maar het gaat nergens over.

joep zei

de laatste anoniem was ik dus, joep