10 aug. 2008

De wet op internetIn september 2008 verschijnt 'De wet op internet', een boek van Arnoud Engelfriet. Hij is gespecialiseerd in internetrecht en intellectueel eigendom. Verschillende edubloggers raadplegen en citeren hem vaak.

In het boek komen de onderwerpen aan de orde die ook centraal staan op zijn blog: wetgeving op internet; aansprakelijkheid voor bloggers en forumsites; privacy en profielensites; auteursrecht op internet; computercriminaliteit; virtuele wereld, echte wet en veel meer. Het verschijnt zowel in 'oldschool' boekversie als in e-bookvorm. De papieren versie kost € 24,95 en de e-bookversie € 9,95.

Tot 1 september is het mogelijk voor in te tekenen op dit boek, waarmee je het met vijf euro korting en zonder verzendkosten krijgt toegestuurd.

2 opmerkingen:

janien zei

Geweldig interessant nieuws! Die naam A. E. kende ik al, zo dikwijls als er inderdaad naar hem verwezen wordt. In de klas hadden we het er dikwijls over, over auteursrechten en al die implicaties. Zie bv. ook een oude blogpost http://janien.wordpress.com/2007/02/26/art5-plagieer-niet/

Ik wil vast voorintekenen! Bedankt voor het signalement, Moniek!

karinwinters zei

Dank voor de tip, de moeite waard zeker gezien de berichten dat er nog strenger gelet wordt op lenen van teksten.